terug

VandeGarde

VandeGarde: een energieke en creatieve mix van melodieuze Nederlandstalige rock

VandeGarde is de Nederlandstalige Rockband van Jan van de Garde (Backbone, Boner) met Livin’ Blues Xperience gitarist Loek van der Knaap.

De muziek is te omschrijven als eerlijke twee gitaren rock met goed in het gehoor liggende melodieën en soms verrassende arrangementen. De teksten zijn recht voor z’n raap en uit het leven gegrepen, die bij de eerste keer luisteren al ‘binnen komen’. Een combinatie die in onze ogen uniek is in Nederland.

Bij Amini Records brengt VandeGarde de EP Sedated (2009) en de CD Can I Get A Whiskey (2011) uit. Sinds 2012 werkt de band aan een Nederlandstalig Rock repertoire dat zijn gelijke niet kent in Nederland. De CD met dit repertoire gaat in de loop van 2013 uitkomen.

VandeGarde bestaat uit stuk voor stuk ervaren muzikanten: Jan van de Garde (zang, basgitaar), Loek van der Knaap (gitaar en zang), Rob Duijndam (gitaar) en Geale van der Wal (drums en zang).

VandeGarde staat garant voor een avond dampende, melodieuze Nederlandse Rockmuziek met liedjes die ergens over gaan en een band die er vol voor gaat.

Artiest specificaties

Blues / Classic Rock / Nederlandstalig / Pop / R&B / Rock
Regio Den Haag

Bezetting

drums, bas, 2x gitaar, zang, (keys)