terug

Stick it

Stick It maakt Pop/Rock muziek met Indie invloeden

Stick It maakt pop/rock muziek met indie invloeden. Met hun up-tempo materiaal komen deze vier heren energiek en verassend uit de ‘hook’.

De band afkomstig uit Amersfoort komt in 2007 bij elkaar als Cherry Flavoured . Ze treden hiermee veel op, onder andere in ' Podium De Kelder' waar veel bekende artiesten als Chef’ Special, Go Back to the Zoo en de Jeugd van Tegenwoordig hebben opgetreden. Daarnaast traden ze ook veel op in ‘Cafe Miles’ in Amersfoort en ‘Poppodium Underground’, hét poppodium van Lelystad.

Halverwege 2011 besluit de zangeres van Cherry Flavoured de band te verlaten en Arie wordt de nieuwe zanger. Een gouden wissel - zo blijkt achteraf-, want de eerste single ‘Play it loud’ (januari 2012) blijkt meteen aan te slaan. De band gaat verder onder de naam Stick It, want ze willen een indruk achter laten die blijft plakken!

Alle bandleden hebben verschillende inspiratiebronnen waaronder Thomas Pridgen, Jimi Hendrix en Brian May.
Ook bands als Foals, Two Door Cinema Club en Bombay Bicycle Club behoren tot de favorieten.

Met de single ‘Play it loud’, een bijbehorende videoclip en een try-out in ‘Het Paard van Troje‘ zijn ze nu op de goede weg. Er wordt flink gewerkt om de setlist uit te breiden en het doel is om het komende festival seizoen volop op te kunnen treden!

Artiest specificaties

Indie / Pop / Rock
Regio Amersfoort

37

Bezetting

Mathies Koelewijn//zang
Arie Buursema // Slaggitaar/synth/achtergrondzang
Jasper Mantel // Leadgitaar/achtergrondzang
Josh Salet // Basgitaar
Cesar van der Linden // Drums