terug

Fluitist Paul Smithuis

Everything starts with a melody

Fluitist Paul Smithuis is een bijzonder getalenteerde muzikant die live hedendaagse melodieën speelt op een volledig houten dwarsfluit. Met zijn innemende en zuivere spel is hij in staat om keer op keer de harten van velen te raken.

Paul heeft inmiddels meerdere albums op zijn naam staan waarvan “Everything starts with a melody” het meest recent is. Na de release van dit album heeft zijn carrière een enorme vlucht genomen. Steeds vaker zijn de sfeervolle klanken op de meest uiteenlopende gelegenheden te horen. En inmiddels breidt zijn werkgebied zich ook over onze landsgrenzen uit.

De mogelijkheden om hem als (achtergrond)muzikant in te zetten zijn zeer ruim. Denkt u maar eens aan huwelijksceremonie, gala uitreiking, inloop, diner, pauze act, receptie, verjaardag, kerst, nieuwjaar -en bedrijfsevent. Maar ook op het podium van theater, een markt of terras komt hij goed tot zijn recht.

Het repertoire bestaat doorgaans uit een mix van melodieuze klanken in elke denkbare stijl variërend van pop, jazz tot musical en klassiek. Maar ook maatwerk is in overleg mogelijk. Indien gewenst beschikt Paul over een eigen compacte en modulair uit te breiden geluidsinstallatie. Daardoor sluit het geluid altijd aan op het aantal toehoorders. Maar er kan ook worden aangesloten op bestaande geluidssystemen.

Informeer gerust naar de uitgebreide boekingsmogelijkheden. En laat u verrassen door de warme klanken van deze zeer ervaren muzikant.

Opmerking =>> De aangegeven prijs is slechts indicatief. Offerte op maat is mogelijk.


Artiest specificaties

Country / Easy List. / Jazz / Klassiek / Pop / Top40
Regio Lelystad

Bezetting

Volledig houten dwarsfluit