terug

Kiss Tribute Kiss Lickss

KISS LICKSS - Come hear the Difference!

KISS LICKSS is de Nederlandse Kiss Tribute Band. De band is opgericht in januari van 2011 door 3 ex-leden van andere Kiss Tribute Bands, o.a. Starchild, simpelweg omdat ze vonden dat het beter moest en beter kon.

Leadzanger van KISS LICKSS is de zeer getalenteerde zanger Mauri Oliver, o.a. bekend van Maiden Tribute S.O.S & voormalig leadzanger van Kiss Tribute Starchild.

leadgitarist van KISS LICKSS is Andre Wullems. Andre heeft zijn strepen ruimschoots verdient bij bands als Jon Bovi, Heart, Deep Within & Picture.

De drums worden bedient door fenomenale drummer Noel van Eersel die in staat is alle drumfills van Peter Criss & Eric Singer live te reproduceren. Een gegeven die je bij andere Kiss Tributes gewoonweg niet tegen komt.

De bassist van KISS LICKSS, Robbert van Gorcum, verworf nationale bekendheid door zijn medewerking aan het roemruchtige RTL4 programma " Help mijn man heeft een hobby". Daarnaast heeft hij in 2012 intensief samengewerkt met Veronica Magazine & Marco Borsato en zodoende €. 26.000,00 ingezameld voor KIKA.
Eind 2011 benoemde Hartke Bass Technology Robbert tot "Hartke Hero" voor inspanningen voor o.a. KIKA en de Make A Wish Foundation. Hartke beloonde Robbert met een levenslange endorsement.

KISS LICKSS presenteerd zich in verschillende originele Kiss Kostuums. Hun show is typisch jaren 80 glamrock met o.a. Flashpots, CO2 shooters, vuurspuwen, flashing Kiss logo's , Marshall Backlines , bloedspugen en een 8 x 4 mtr. Frontdrop aan het begin van hun show.

Geen podium is te groot of te klein voor deze act. Bent u op zoek naar een onvergetelijke avond en wilt u echt waar voor uw geld en uw publiek dan is KISS LICKSS uw partner om deze doelstelling te behalen.

KISS LICKSS is niet te vergelijking met andere reguliere rock cover bands, wij bieden een visueel spectakel van de eerste orde.

In 2012 was de band o.a. Headliner op het TT Festival in Assen (7000 man publiek), Koempelrock Festival, Hoekstock Festival en hebben zij 6 shows verzorgt voor het Legends of Rock Festival.

Daarnaast is KISS LICKSS in 2012 door de volgende kernpodia geboekt geweest....Duycker Hoofddorp, Estrado Harderwijk, Gebouw T Bergen op Zoom, Het Paard Den Haag, De Lakei Helmond, DeVorstin Hilversum, P60 Amstelveen, De Bosuil Weert, Het Maf Centrm Maasbree, Het Kasteel, Alphens a/d Rijn.

In 2013 zal KISS LICKSS headlinen op o.a. BorstRock Festival & het Legends of Tribute Rock Festival ( wederom een fundraiser initiatief voor KIKA en de Make a Wish Foundation).

KISS LICKSS biedt u Veel show en pompende heavy metal & Hard Rock hits uit de jaren 70/80. Hits zoals I was made for Loving you, Sure know Something & Rock & Roll all Night. Maar ook het zwaardere repertoire van KISS is vertegenwoordigd.

Kiss Lickss.....Come hear the Difference!

Artiest specificaties

Classic Rock / Metal / Rock
Regio Zuid Holland

Bezetting

Mauri Oliver - slaggitaar, leadzanger
Robbert van Gorcum - Basgitaar, leadzanger
Andre Wullems - sologitarist
Noël van Eersel - drums