terug

In My Tree

Ambachtelijke Americana!

In My Tree is een Brabants songwriting duo. De songs die dit duo maakt zijn te omschrijven als eerlijk en ambachtelijk, met roots in de country, folk en blues hoek. Americana is een goede samenvatting van het geheel.
Bert-Jan Kuijpers en Paul Verschuur, twee ogenschijnlijk verschillende muzikanten, besluiten eind 2011 samen eens wat songs uit te werken. Al snel ontstaat een productieve samenwerking. Kuijpers schrijft teksten en zingt, Verschuur verzorgt de muziek.

Onder de naam ‘In My Tree’ schrijven ze in no-time het titelloze debuutalbum bij elkaar. Tekstueel variëren de nummers tussen enerzijds liedjes over de eenvoudige en aangename dingen in het leven, en anderzijds liedjes over gewetens wroeging, kwelling en ontmoediging. In combinatie met de puur klinkende muziek geeft het de songs een oprechte, nostalgische en soms wat donkere feel.Live speelt In My Tree zowel als duo als met een band.

Artiest specificaties

Americana / Country
Regio Oss

Bezetting

In Feite is In My Tree een songwriting duo. We spelen soms met tweeën, soms in een kleine bezetiing van 4 en soms met een full band van 6