terug

Groove on the Roof

Zin in een gezapig feestje? Zoek dan gerust verder

Welkom bij "Groove on the Roof"
Bent u op zoek naar een fijn, rustig, relaxed dertien in een dozijn achtergrond muziekje? Wilt u een feest waarbij u zeker weet dat iedereen lekker blijft zitten en rustig achterover leunend van de avond kan "genieten", zoekt u dan gerust verder, want dan bent u bij ons aan het verkeerde adres.

Wij zijn namelijk "Groove on the Roof". En wij bieden u onze unieke "Voetjes van de vloer" garantie.

Soul-, disco en funkband "Groove on the Roof" is niet in één hokje te plaatsen. Zijn we een soulband, zijn we een discoband of is funkband een betere benaming.
De naam coverband zou je kunnen gebruiken, maar dat wordt te veel geassocieerd met top-40 muziek. Wij zijn gewoon niet onder één noemer te vangen. Met één band krijg je het beste van alle drie de genres.

Naast de beste soulmuziek (of moeten we het soulmusic noemen?) uit de hoogtijdagen van de soul, brengen wij knijters van discostampers. De discohits die er gegarandeerd voor zorgen dat deze discomuziek nog dagen in uw hoofd blijft hangen. Ja, en dan funk. Funkmuziek, die heerlijke krachtige feestmuziek waarbij je heupen automatisch in beweging komen.


Men neme een zanger en zangeressen met een dijk van een stem, voeg een funky drummer, snoeistrakke bas, keyboard-guru en een gitaar virtuoos toe en laat dit een tijdje sudderen. Maak het gerecht vervolgens op smaak met een stevige blazerssectie die zijn weerga niet kent.

Neem vervolgens een ruime hoeveelheid soul, disco en funk. Voeg naar smaak andere knijters van hits toe en laat dit rijpen.

Voor het opdienen nog toe te voegen:
- een crew van professionele geluids- en lichttechnici
- De energie om tot in de late uurtjes door te gaan

Deze fusie van smaken heeft geresulteerd in "Groove on the Roof" een twaalfkoppige formatie naar authentiek recept, maar wel volgens culinaire maatstaven. En een show vol soul, funk, disco en R&B, waarbij de strakke ritmesectie er wel voor zorgt dat geen mens stil kan blijven zitten.

Artiest specificaties

Blues / Pop
Regio Toldijk

Bezetting

leadzanger/backingvocals, leadzangeres/backingvocals, leadzangeres/backingvocals, drums/backingvocals, gitarist/backingvocals, basgitaar, toetsen, trompet/bugel, trompet/bugel, altsax/tenorsax, tenorsax/baritonsax en trombone.