terug

Goldenstrings

Deze act blinkt uit in muzikaliteit, diversiteit en kwaliteit, en garandeert een energieboost tijdens uw evenement!

wie zijn wij
Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor een spetterende opening om het publiek op gang te krijgen, een feestelijke afsluiting als verrassing voor de gasten of voor het verrijken van een groots diner bent u bij de Golden Strings aan het goede adres!

De energieke, muzikaal hoogwaardige en bruisende show zal een waardevolle toevoeging zijn voor uw persoonlijke feest of bedrijfsevenement. Drie virtuoze en hoogopgeleide violistes zullen met hun show, aangepast aan het thema en de sfeer van de avond, het publiek vermaken en verbazen door een verscheidenheid aan nummers die zowel bekend als indrukwekkend zijn.

Door de live-ingespeelde orkestbanden en de pakkende arrangementen zal het publiek de show ervaren als een groots spektakel, waarbij de drie elektrische (live bespeelde!) violen ervaren worden als een voltallige live-band.Deze act blinkt uit in muzikaliteit, diversiteit en kwaliteit, en garandeert een energieboost tijdens uw evenement!Ervaring

Naast vele shows in Nederland waren de Golden Strings ook in het buitenland te bewonderen. Zo hebben zij opgetreden in Brussel, Antwerpen, Parijs, Barcelona, Frankfurt, Londen en Kuala Lumpur.

Naast hun bijdrage aan de Golden Strings hebben zij onafhankelijk of gezamenlijk ook in andere formaties opgetreden bij onder andere Marco Borsato, Wouter Hamel, Moke, Nederlands Philharmonisch Orkest, Janine Jansen, Benjamin Herman,

Hun ervaring op deze verschillende podia en het uitvoeren van verschillende stijlen muziek zorgt voor de diversiteit en kwaliteit die de Golden Strings kenmerken als speciaal en uniek.

Showkeuze

Sweet Memories
Deze show duurt 20 minuten en neemt u mee op een reis door de tijd van bekende songs. Van de zomer van Vivaldi tot de swingende Michael Jackson, van de classic Pointer Sisters tot de eigentijdse Jamiroquai. Voor iedereen wat wils! En wees gewaarschuwd: swingende heupen zijn een veelvoorkomend verschijnsel.

The early 20’s
Denk aan de maffia, casino’s, sigaren en boa’s.. Deze show van 20 minuten brengt u naar de wereld van The Godfather. Spanning en sensatie, rook en gangsters. Een mysterieus en muzikaal verhaal dat een vintage-geïnspireerde indruk achterlaat!

Dance, baby, Dance!
Tijdens het Amsterdam Dance Event gaven de Golden Strings een spetterend dance-optreden. Groovy beats, House, Mellow Trance, de Golden Strings zijn werkelijk van alle markten thuis! Ondersteunt door DJ en Sax kunnen zij het publiek in een ware dance-trance brengen.

Tailormade
Is uw feest of evenement verbonden aan een thema? Wij denken graag mee over een naar wens samengestelde show die de sfeer zal versterken en het thema tot leven zal wekken!

Om constante kwaliteit te kunnen waarborgen nemen de Golden Strings hun eigen professionele technicus mee, die desgewenst ook het zaalgeluid kan verzorgen.

Artiest specificaties

Easy List. / Klassiek / Pop / Top40
Regio Almere