terug

Partyband Go4it!

Partyband Go4it!, de band voor elk evenement.

"Partyband Go4IT!" heeft vanaf de jaren 80 tot begin 2000 vele succesvolle optredens verzorgt op bruiloften, evenementen, personeelsfeesten, thema feesten bij de Efteling etc.
Na deze drukke en hectische periode is "Go4IT!" gestopt en zijn de muzikanten uitgezworven naar andere bands. De voormalige leden van de band zijn echter altijd contact met elkaar blijven houden en op een dag werd het idee geopperd om "Go4IT!" nieuw leven in te blazen.

In 2013 was het zover en is "Go4it!" opnieuw gestart met dezelfde succesvolle basis, aangevuld met nieuwe vocalen en staan ze weer garant voor een spetterende muzikale show die gekenmerkt wordt door een geraffineerd samengesteld repertoire met nummers uit vervlogen en minder vervlogen tijden die in een eigen jasje gestoken zijn waardoor een optreden van "Go4it!" een feest van herkenning is, met een constant verrassingseffect, waarbij het publiek wordt uitgenodigd tot luisteren en tevens verleidt tot dansen.

Of het nu gaat om een korte show of een avondvullend programma, alles is mogelijk. Voor ons is het belangrijk dat wij plezier hebben en dit kunnen uitstralen naar ons publiek waardoor elke avond geslaagd zal zijn.
Deze introductie geeft u informatie over enkele mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Echter is het onmogelijk om alles te beschrijven. Mocht u een andere invulling willen voor uw feest of heeft u bijzondere wensen laat ons dit gerust weten.

Partyband Go4it! werkt met een vaste geluidsman.
Prijs op aanvraag.


Artiest specificaties

Bruiloften / Country / Nederlandstalig / Pop / Rock / Top40
Regio Eindhoven

Bezetting

2x Lead zangeres
Gitaar / zang
Drums
Basgitaar / zang
Keyboards / zang