BANDPLANNER CONTACT

Inschrijven

Vier categoriën, drie mogelijkheden

Op BandPlanner onderscheiden we drie categoriën waarvan we er een opsplitsen in twee varianten. Zo bieden wij een platform voor:
  • Artiesten
  • Podia
  • (Live) Muziekliefhebbers

Artiesten

Artiesten schrijven zich geheel gratis in. Klik hier om een gratis profiel aan te maken en maak direct kenbaar in de agenda wanneer je niet, maar vooral wanneer je wel wilt en kunt spelen!

Muziekliefhebbers

Muziekliefhebbers hoeven niets te doen. Zonder inschrijving kunnen ze zoeken op optredens, artiesten, podia, plaatsen en evenementen. Daarnaast kunnen ze ook alles te weten komen over live muziek en wat daar bij komt kijken in onze live wiki. 
Je kunt je wel inschrijven als 'geïnteresseerde' Je wordt dan op de hoogte gehouden via onze nieuwsbrief, die artiesten en podia automatisch krijgen. 

Podia

Podia splitsen wij op in twee soorten:
  • Vaste / regelmatige podia
  • sporadische of eenmalige podia

Vast podium

Heb je een kroeg of café of sportkantine waar met regelmaat (bv eens in het kwartaal of maand) een live artiest nodig is om een avond op te leuken en meer bezoekers of een ander publiek aan te trekken, dan beschouwen je als een vast podium. Maar ook een zalencentrum zou met deze inschrijving prima af zijn. 

eenmalig podium

Heb je daarentegen geen kroeg of café, maar organiseer je (op korte termijn of later) een feest, bruiloft, jubileum of openings- of bedrijfsfeest, waarbij je graag een artiest wilt boeken om de aanwezigen een leuk en memorabel feest te geven, dan beschouwen wij je als een eenmalig podium. Speciaal voor jullie hebben we de datum-pas ontwikkeld; een credit voor 1 match-datum. Ideaal voor feestjes dus!