BANDPLANNER FEITEN

Wat Kost Bandplanner?


Ben je een artiest?


Je krijgt als artiest GRATIS een eigen profielpagina en een volledige online agendaplanner voor al je optredens. Op je profielpagina kun je al je beste foto’s en filmpjes plaatsen. Zo kunnen podia een goed beeld krijgen van wat je als artiest te bieden hebt. Via deze informatie en je agenda weten podia je wel heel makkelijk te vinden en nemen dan contact met je op.

Voor artiesten en geïnteresseerden is BandPlanner helemaal GRATIS!


Ben je een eenmalig podium?


Voor feesten, bruiloften en partijen kun je online een credit kopen waarmee op één datum een passende match gemaakt kan worden met één van de bij BandPlanner ingeschreven artiesten. Een datum ontsluiten kost je een credit. Een credit kost 10 euro.

Heb je regelmatig een podium?


Vaste podia die regelmatig gebruik gaan maken van Bandplanner krijgen ook GRATIS een eigen profielpagina en een volledige online agendaplanning. Per in te vullen datum krijg je een overzicht van alle op die datum beschikbare artiesten die BandPlanner in haar bestanden heeft. Na betaling van een online gekochte credit van 10 euro per stuk, krijg je toegang tot alle contactgegevens van de gewenste artiest. Met de handige panic button heb je bovendien altijd een alternatief voor op het laatste moment geannuleerde optredens.

BandPlanner, brings artists and stages together!