BANDPLANNER FEITEN

Wat is BandPlanner


Podia

Voor podia is BandPlanner hét online matching platform om simpel alle live acts op basis van je agendaplanning te vinden. Schrijf je in en ontdek hoe makkelijk het werkt. Meer optredens, meer omzet, meer exposure via je eigen profielpagina. Met de panic button bovendien altijd een alternatief voor op het laatste moment gecancelde optredens.

Artiesten

Voor Artiesten is BandPlanner hét online matching platform om meer performance te krijgen voor jouw live optredens. Schrijf je in en ontdek hoe makkelijk het werkt. Meer optredens, meer exposure via je eigen profielpagina en een unieke online agendaplanning.

Geen artiest of podium, maar wel geïnteresseerd in live muziek?

Klik binnenkort op 'ZOEK OPTREDEN" hiernaast en jij weet voortaan waar alle live muziek te vinden is. Een handige en overzichtelijke manier om je op weg te helpen naar de leukste locaties waar jouw favoriete live optredens zijn. Op deze site zijn ook tal van wetenswaardigheden over jouw favoriete kroeg, zaal of artiest te vinden!
Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief. Schrijf je in als geïnteresseerde, en je krijgt net als de ingeschreven artiesten en podia de nieuwsbrief toegezonden. 

Je kunt ons ook volgen op FaceBook: