terug

Dennis Coppen & The Smallband

Brings Swing-Jazz & Crooners To Live

Back in Town - tussen Sinatra en Bublé. Haal tien van de leukste mannen uit een Bigband, voeg een charmante zanger toe en het begin van een geweldige muziekshow is gelegd.

In "Back in Town" graven de heren van The Smallband en Dennis Coppen in het bijna onuitputtelijke repertoire van beroemde crooners als Frank Sinatra, Tony Bennet, Sammy Davis jr. en vele anderen. Jonge sterren als Michael Bublé, Robbie Williams en Harry Connick jr zagen het ook; de tijdloze muziek van die crooners veroverd nog steeds een groot publiek, jong en wat minder jong.

De muziekshow staat dan ook bol van heerlijke liedjes die soms een melancholische, dan weer een opzwepende sfeer uitademen met hier en daar verrassende uitstapjes naar nieuwe nummers in een swing-jazz arrangement.

De charmante groep mannen nemen de gast mee naar de Cotton Club van de lage landen. Een heerlijke muziekavond waar grote hits als New York-New York niet ontbreekt en een stukje echte swing terugkomt in "It Had Better Be Tonight". In swing en Sing wordt het publiek uitgenodigd mee te doen aan één van de beroemdste songs uit de Cotton Club die ooit ook te horen was in de musical The Cotton Club en later nog de Blues Brothers film.

Een "Feel Good" avond die de muziek "papillen" streelt.

Artiest specificaties

Blues / Easy List. / Jazz / Pop
Regio Lelystad

Bezetting

Solist
Piano
Drums
Bas
Trompet 2x
Trombone 2x
Alt Sax
Tenor Sax
Tenor Sax