terug

Ronald Jonker

Een swingende bruiloft, de kroeg op z’n kop : DJ Bart en zanger Ronald, weten als geen ander van uw evenement een COMPLEET FEEST te maken

Een swingende bruiloft, de kroeg op z’n kop : DJ Bart en zanger Ronald, weten als geen ander van uw evenement een COMPLEET FEEST te maken.

Bart is al sinds 1990 dj in de kroeg en heeft daarnaast verschillende drive in shows gedaan. Hij weet altijd met zijn muziek de juiste sfeer te creëren en het publiek uit haar dak te laten gaan. Hij draait elk genre, van dance classic tot après ski. Hij voelt aan wat u wilt en speelt daar op in….

Ronald begon op zijn veertiende jaar mee te doen aan talentenjachten en stal regelmatig de show. Met zijn stemgeluid doet hij menigeen verbazen. Hij heeft een klassieke zangopleiding waardoor hij een groot bereik heeft met zijn stem. Hij zingt zowel Nederlands als Engelstalig van gezellige meezingers tot gevoelige ballades. Wilt u liever horen wat er zoal uit z'n keel komt, neem dan een kijkje op zijn YouTube kanaal.

In 2002 werden Bart en Ronald ieder afzonderlijk op een bruiloft gevraagd hun talenten te laten horen. Het dak ging eraf die avond en sindsdien hebben Bart en Ronald samen al heel wat avonden omgetoverd tot een COMPLEET FEEST.

Of het nu een bedrijfsfeest, een feest in de privé sfeer, een feestje bij de plaatselijke sportvereniging of in de kroeg is: zij verzorgen de gehele avond uw muziek. Wilt u gezellig dansen op dance classics, de wintersportsfeer proeven op après ski muziek of een gevarieerde avond met voor ieder wat wils, dan bent u bij deze dj en zanger aan het juiste adres.

En nog veel meer!!! Organiseert u een evenement en heeft u alleen een zanger nodig op één van de feestdagen: u geeft aan hoe lang en hoe laat en zanger Ronald zingt gezellige hits en doet het publiek swingen en meezingen. Zijn kompaan Bart zal hierbij het geluid optimaal verzorgen. Wilt u geen live zang, maar alleen een feestelijke avond met verzorging van de muziek door DJ Bart, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Met dit team is uw feest bij voorbaat geslaagd!

Artiest specificaties

Bruiloften / DJ / Nederlandstalig / Pop / Smartlap / Top40
Regio Purmerend

Bezetting

Wij zijn met z'n 2-en, Ronald Jonker, de zanger en Bart Hille, DJ en mijn geluidsman. We zijn ook apart te boeken