terug

Billy Maluw & band

Billy Maluw staat met zijn band garant voor een te gekke show waarin de soul/funk, pop/rock van het podium knalt.

Billy Maluw is een toetsenist, componist, arrangeur en zanger. Met zijn band staat hij garant voor een te gekke show waarin de soul/funk, pop/rock van het podium knalt. Zij spelen covers van Sam Cook tot John Mayer en van Coldplay tot N.E.R.D.

De band bestaat uit Billy zang en toetsen, Nigel Schat gitaar, Marco Strikkers bass, Anton Leijdekker drums en Britt Teeling en Patricia van Haastrecht backings.

Marco is van origine een echte funk bassist die zich heeft laten inspireren door de Red Hot Chili Pepers. Samen met Kristen van der Grinten heeft hij op alle grote festivals in Nederland gestaan. Anton is werkelijk thuis in iedere muziekstijl. In een theatertour onder regie van Paul van Ewijk speelde hij klein en subtiel, met Ten Sharp en Billy Maluw kan hij enorm virtuoos uitpakken. Nigel speelt gitaar, componeert en heeft zijn eigen muziekschool. In de band steelt hij regelmatig de show met zijn vlammende solo’s. Britt en Patricia tenslotte hebben een prachtige stem en grote muzikaliteit. Beiden zijn afgestudeerd aan de Frank Sanders Academie.

Het aanstekelijke enthousiasme van Billy Maluw & Band zorgt keer op keer voor een spetterend optreden.

Artiest specificaties

Blues / Jazz / Pop / Rock / Top40
Regio Purmerend

Bezetting

Billy Maluw, bandleider, zang, toetsen, gitaar
Nigel Schat, gitaar
Marco Strikkers, bas
Anton Leijdekker, drums
Britt Teeling, backings
Patricia van Haastrecht, backings