terug

Mr. Mephisto's Spectacular Pianoshow

Interactief Muziekspektakel.

Met namen als Najib Amhali, Crazy Piano’s, Pianojam en Great Piano’s op zijn cv, is Alexander Broussard in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd pianist/toetsenist en zanger.
Met Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow presenteert hij nu zijn eerste eigen avondvullende programma. Een zinderende, interactieve muziekshow vol kleur, passie en plezier.

Centraal in deze show staat natuurlijk Mr. Mephisto (Alexander), een duivels personage, dat vanaf de spectaculaire opkomst tot en met het slotakkoord het publiek voert langs de muzikale krochten van de aarde, waar muziek en vermaak centraal staan.

Hij wordt daarin bijgestaan door een bont gezelschap. Zo is Mr. Hyde gedurende de hele show zijn trouwe metgezel op drums, raast The Joker met zijn gitaar als een dolle over het podium, geeft zangeres Madame Medusa zich in maar liefst vier verschillende gedaantes aan u over en verheft Dr. Faustus het bespelen van een saxofoon tot een duivelse wetenschap…

Daarnaast worden Mr Mephisto en zijn band bijgestaan door speciale acts, zoals percussionist Rafiki die u zal betoveren en hypnotiseren met de meest exotische ritmes. En circusacts. Een oogverblindende jongleursact en twee indrukwekkende acrobaten. Als icing on the cake wordt u door de Gloss Entertainment Dancers getrakteerd op een fantastische dansshow… Dit alles maakt van de Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow een onvergetelijke muzikale en visuele ervaring!

Artiest specificaties

Geen genres geselecteerd voor deze band
Regio Koog aan de Zaan

Bezetting

Keys/Lead Vocals
Drums
Gitaar
Sax
Percussie
Lead zangeres
3 dansers
2 akrobaten
1 jongleur
3 technici
1 DJ