terug

audiodaycare

Energetic Dynamic Modern Rock

// audiodaycare
De kinderschoenen zijn verruild voor zevenmijlslaarzen. Met een nieuwe drummer en een dampende debuut EP onder de arm is de band klaar voor de volgende stappen.

De Haags, -Delfts, -Rotterdamse band werd in 2009 geformeerd en heeft sindsdien tientallen optredens (Westerpop, Plein Open, Aangeschoten Wild) een buitenlandse tour en de release van de goed ontvangen demo ‘#1’ op hun naam staan.


// Evolver
Oktober 2012 kwam de debuut EP ‘Evolver’ uit. Opgenomen in de E-sound studio en op de mastering na geheel door de band zelf geproduceerd inclusief de artwork.
De EP bevat 6 nieuwe tracks waarbij de randjes wat meer worden opgezocht, maar waarbij de band toch vooral zichzelf blijft. Een logische stap die laat horen dat audiodaycare zeker niet heeft stilgestaan.

// Post grunge
De muziek is beïnvloed door bands als de Foo Fighters, Biffy Clyro, Finger Eleven en Reuben. Tijdens de energieke optredens wordt er dan ook geschakeld van punkrock naar alternatieve rock: jeugdige branie in een volwassen geluid. Met het maken van een vernieuwende stijl zijn de bandleden dan ook helemaal niet bezig: “Het moet goed voelen en lekker klinken, al het andere remt alleen maar af.”

Artiest specificaties

Alternative / Punk / Rock
Regio Den Haag

Bezetting

Bob - leadgitaar, zang
Wout - gitaar, zang
Bas - bas
Timon - drums